Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1966 Cadillac DeVille Convertible ##21975 MIL##

1966 Cadillac DeVille Convertible ##21975 MIL##

1966 Cadillac DeVille Convertible ##21975 MIL##

Årsmodell: 1966
Pris: 229.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Ray köpte den här av första ägarfamiljen 1999. Han lät renovera motorn, lackade och kromade om samt gjorde en ny inredning och körde på bilträffar ett par år. Efter det hade den i princip stått i garaget tills vi fick köpa den. Den har rullat totalt 21975 svenska mil. Lacken (jodå, den är faktiskt född i Flamenco Red!) är fortfarande blank och fyllig, med minimalt med spår av ålder. Kromet är blankt. Inredningen är hel och fin. Det ser bra ut i motor- och bagagerum samt undertill. Vi har låtiti montera en ny Robbins-cab. 340 hästars 429:an levererar kraftfullt och TH400:an växlar smutt. Den är stabil och komfortabel att köra. Den är nybesiktigad "for ever". Det här är en stilig glidare i mycket fint bruksskick, så passa på... ring direkt på 0703158080, så rullar vi!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil alt. förmedlar den (vi tar 10% vid försäljning). Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/620/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.