Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1963 Buick Riviera ELEGANT MILESTONE ##16650 MIL##

1963 Buick Riviera ELEGANT MILESTONE ##16650 MIL##

1963 Buick Riviera ELEGANT MILESTONE ##16650 MIL##

Årsmodell: 1963
Pris: 159.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

En vacker Milestone som kom hit från Kalifornien för sju år sedan. Den har haft samme ägare tills nu. Den är i ett representativt bruksskick på utsidan; lacken är gammal men blank och fyllig, dock med en del försumbara småskavanker om man synar närmare. Inredningen är elegant och i mycket fint skick. Undertill är den som förväntas av en bil från soliga Kalifornien; solid och torr. Enligt förre ägaren är 401:an renoverad. Det finns ingen dokumentation men allt pekar på att det stämmer; den har varit ute och alla packningar är bytta... och den upplevs kraftfull och kärnfrisk. Den är verkligen stabil, skön och komfortabel att köra. Den är nybesiktigad med beröm och skall troligen inte visas upp igen så länge vi lever. Ring direkt på 0703158080 och försäkra dig om att den blir din!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/614/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.