Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##6800 MIL##

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##6800 MIL##

1965 Pontiac Bonneville Convertible ##6800 MIL##

DEN MEST POPULÄRA BILEN PÅ MIKE'S GARAGE JUST NU!

Årsmodell: 1965
Pris: 300.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

Här kommer en lågmilad (6800 mil!) Bonneville cab i ett mycket fint originalutförande. Ed Hayes köpte den av första ägarfamiljen 2003. Den hade då stått garagerad mesta delen sedan slutet av 60-talet. Han masserade igång den, bytte alla slitdelar och gav den sin första omlackering i stiligt gräddvita Cameo Ivory. Lacken är fortfarande fin, blank och fyllig. För fem år sedan fick den bl a nytt krom på kofångarna, ny matta och cab. Det fina skicket ser du på bilderna och körupplevelsen matchar det. Den är pigg och stabil och det mullrar lagom från de dubbla piporna. Besiktningen blev med beröm godkänd och du behöver inte visa upp den igen förrän 2099. Missa den inte... ring direkt på 0703158080 och se till att den blir din!
---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/598/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.