Want information in English?

Take a good look at all the pictures of the car you are interested in purchasing, then contact Mike with your questions.

At oanda.com you can convert your currency into Swedish Krona (SEK), to find out how much the car will cost. We can arrange shipping world wide.

1950 Buick Super - SUPERSYMPATISK 70-ÅRING!

1950 Buick Super - SUPERSYMPATISK 70-ÅRING!

1950 Buick Super - SUPERSYMPATISK 70-ÅRING!

Årsmodell: 1950
Pris: 149.000 SEK
Kontakta Mike när du är beredd att handla »

70 years and still rockin´! Här bjuds det på ett supersympatiskt gammalt dollargrin som inte lämnar någon oberörd. Det är en totalt rostfri Virginiabil som kom hit 2004 och har haft samme ägare sedan dess. Han har kostat på den nya whitewall-radialer, nya bromsar, renoverat generator, start och kylare, mm - allt finns på kvitto. Enligt honom är även den steglösa Dynaflowen genomgången och servad. Bilen går underbart och det är en fröjd att susa fram i den, det känns som att sitta i farmors knä. Kromet är blankt och fint. Lacken i Olympic Blue Metallic är gammal med en del småskavanker, dock inget som förtar det härliga helhetsintrycket. Taket har jag låtit lackera om. Den är galet bra undertill, inte ett rostangrepp i sikte. Den är besiktigad för evigt, nypolerad och redo för sommarens utflykter. Missa inte detta rullande tidsdokument, ring direkt på 0703158080!..


---------------------
USA-BILAR KÖPES!
---------------------
Vi köper gärna din bil. Mindre reparerbara defekter accepteras, men i stort sett söker vi fungerande fina rostfria bilar. Maila till letsmakeadeal(a)mikesgarage.nu med bra bilder samt detaljerad info samt pris, så snackar vi!..

Intresserad av denna bilen? « Kontakta Mike » om du känner dig redo att slå till.

Se detaljbilder på bilen nedan.

Denna bilen finns på http://www.mikesgarage.nu/bil/588/

Söker du en bilmodell som inte finns här?

Möjligheten finns att vi kan finna den åt dig. Kontakta Mike och berätta om dina önskemål på modell/skick/pris, etc... Vi har ett bra kontaktnät, framförallt i soliga Kalifornien, som gör det möjligt att köpa fina bilar till vettigare priser än vad som erbjuds hos handlarna där. Fina bilar är som bekant ofta dyrare där än här hemma och att "fynda" på distans utan att någon synat den är lite väl spännande. Det har kommit hem en hel del skräckexempel på denna form av "amerikansk roulett" de senaste åren.

Har du en bil till salu som kan passa in här?

Då kan vi hjälpa till att marknadsföra den åt dig, alternativt kanske köpa den. Kontakta Mike och berätta om modell/skick/historik och om hur mycket du vill ha för bilen, så resonerar vi om det.